Over 9292

Website 9292.nl

Het vertrekpunt voor je reis met het openbaar vervoer is onze OV-reisplanner

We willen je graag de informatie geven die je nodig hebt om zorgeloos je reis te maken. Het reisadvies staat dan ook centraal op deze website. Daarnaast is er allerlei extra informatie die je helpt om je weg te vinden in het openbaar vervoer.

De OV-reisplanner

Wil je meer weten over hoe een reisadvies tot stand komt of handige weetjes over de OV-reisplanner lezen? Bekijk dan de pagina "hoe werkt de OV-reisplanner". 

Toegankelijkheid

We vinden het erg belangrijk dat zoveel mogelijk mensen gebruik kunnen maken van onze site. In onze missie staat dat we er zijn om iedereen snel en makkelijk hun weg te laten vinden van A naar B met alle vormen van mobiliteit gecombineerd met het OV. Toegankelijkheid van informatie is daarom een onderwerp waar we veel aandacht aan besteden. We streven naar het 100% toegankelijk maken van de website. Op dit moment voldoen we helaas niet aan alle AA richtlijnen van het Waarmerk Drempelvrij.nl. Met de toekomstige herbouw van onze website heeft dit onze volle aandacht. 

Daarnaast is het helaas ontzettend moeilijk om de advertenties drempelvrij te maken. De adverteerders die de advertenties aanleveren, werken lang nog niet allemaal met de webrichtlijnen.

Als 9292 haar eisen voor adverteerders strenger maakt, kost dat een groot deel van de advertentie-inkomsten. Die inkomsten zijn nodig om de investeringen te doen om onze dienstverlening op peil te houden. 9292 rekent erop dat de advertentiebranche werk maakt van Drempelvrij adverteren zodat deze site voor iedereen volledig te gebruiken is.

Overige informatie

In de zwarte balk bovenin het scherm kun je doorklikken naar pagina’s vol informatie. De titels wijzen je de weg. Rechtsbovenin kun je kiezen voor onze website in het Engels, of voor het laten voorlezen van de pagina. Ook kun je het contrast verhogen en inloggen voor Mijn 9292.


Veelgestelde vragen