Student

Jullie studentenhuis in de 9292 planner

Eeuwige roem voor jullie studentenhuis?

Heeft jullie studentenhuis een naam? En wil je zelf, je vrienden of nieuwe huisgenoot sneller laten plannen naar jullie studentenhuis? Geef hem eeuwige roem en laat ons weten hoe jullie huis heet. Wij zetten hem dan als bijzondere locatie in de veelgebruikte 9292 planner (app & web)!

#9292studentenhuis

9292 en studenten is een gouden combinatie. Daarom bestaat 9292.nl/student al een poosje. Studentenhuizen hebben vaak leuke namen en zijn vaak op lange adressen gevestigd. Dat kan handiger dachten wij en daarom zijn we nu #9292studentenhuis gestart. Plan nog leuker en makkelijker je reis van en naar je studentenhuis. 

Laat ons weten hoe jullie studentenhuis heet

Geef met onderstaand formulier jullie studentenhuis aan ons door. Na een paar werkdagen kun je hem dan gebruiken in de 9292 planners op de website en in de 9292 app. 

Geef de naam van jullie studentenhuis door

Hoe plan je naar jullie studentenhuis?

Dat is simpel. Vul bij vertrek- of aankomstlocatie de naam in van jullie studentenhuis. In de zoekresultaten komt jullie huis als 'studentenhuis' naar voren. Klik de naam aan, vul de overige locatie en gegevens in en de planner doet de rest. 

Heb je jullie studentenhuis aan ons doorgegeven maar staat deze nog niet in de planner? Even geduld dan nog, we zijn de namen aan het verwerken. 

Wat doen we met jouw gegevens? 

We gebruiken de gegevens om het studentenhuis in de 9292 planner te plaatsen. Incidenteel kunnen we je te benaderen om de gegevens te actualiseren en je in te lichten over acties die interessant zijn voor studenten.  9292 behoudt zich het recht voor om ongepaste namen niet op te nemen in de 9292 planner. Wil je weten hoe wij met je gegevens omgaan? Lees hier onze disclaimer en privacyverklaring.

9292 reist met je mee

 

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over het OV via Facebook en Instagram. Je kunt een vraag stellen via Twitter, FB Messenger.