Zakelijk

9292 Reisadvies API

Landelijke OV-reisinformatie

Heb je een website of app waarmee je reisinformatie wilt tonen? Met de 9292 Reisadvies API bouw je gemakkelijk je eigen landelijke reisplanner. Maar de 9292 Reisadvies API biedt veel meer mogelijkheden! Lees er hieronder meer over.

Wat is jouw plan met de 9292 Reisadvies API?

Bouw je een app waarin je OV-reisinformatie wilt gebruiken? Of maak je een site waarin je berekeningen maakt voor doelgroepenvervoer? Beide toepassingen zijn mogelijk met de 9292 Reisadvies API. Ook als je hele andere plannen hebt, kun je met de API aan de slag, de mogelijkheden zijn divers. We horen graag je ideeën en denken met je mee!

Wat kun je met de 9292 Reisadvies API?

Standaard opties

De 9292 Reisadvies API gebruik je bijvoorbeeld voor het tonen of berekenen van:

  • een compleet reisadvies rekening houdend met persoonlijke instellingen voor reistijd en snelheid;
  • reiskosten (bijvoorbeeld doelgroepenvervoer);
  • een reisadvies vanaf of naar een vaste locatie;
  • een reisadvies met of zonder bepaalde vervoersmiddelen;
  • een reisadvies plannen met de fiets in de 'First mile of Last mile'.

Bepaal zelf wat je de bezoeker toont. Op deze manier ziet de bezoeker alleen relevante informatie passend bij het doel van je product.

Extra opties

Buiten de standaard functionaliteiten van de 9292 Reisadvies API zijn extra opties mogelijk.

  • Real time: het OV-advies wordt bijgesteld op basis van realtime wijzigingen in het openbaar vervoer. (Is mijn trein vertraagd of komt mijn bus nog langs?)
  • CO2: je ziet de vergelijking tussen de uitstoot van de auto en de bus, trein, tram of metro, uitgedrukt in gram per kilometer per reiziger.
  • Centrumzone : de centrumzone inclusief de sterwaarde wordt gebruikt voor het bepalen van een regionaal abonnement.
  • OV Prijswijzer: geef een volledig prijsadvies inclusief abonnement informatie
  • Toegankelijk Plannen & Haltetoegankelijkheid: geeft de reiziger een passend reisadvies voor modaliteiten en haltes die geschikt zijn voor iemand met een beperking. De reisadviezen worden voorzien van informatie met betrekking tot haltetoegankelijkheid.
Vul direct de vragenlijst in om de 9292 Reisadvies API aan te vragen en mail deze naar sales@9292.nl. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. 

We denken graag met je mee

Heb je nog vragen of wil je dat we meedenken met jouw idee? Neem dan contact op met Servicedesk op 088-0760620 of stuur een e-mail naar sales@9292.nl. Wij helpen je graag verder!