Over 9292

Werken bij 9292

Naar een nieuwe job bij 9292

Zie jij jezelf al werken bij hét platform binnen het OV? Ga jij de uitdaging aan om samen met ons iedereen makkelijk en snel wegwijs te maken in het openbaar vervoer? Kom dan werken bij 9292 REISinformatiegroep BV.

Actuele vacatures

Staat jouw droombaan er niet tussen? Je kunt ons altijd een open sollicitatie sturen. Stuur hiervoor je motivatie en CV naar leukebaan@9292.nl

Voor zowel een sollicitatie op een vacature als een open sollicitatie, geldt dat wij alleen inzendingen met CV én motivatiebrief in behandeling nemen.

Solliciteren

Ben je enthousiast? Solliciteer dan op een vacature of stuur een open sollicitatie. Je motivatie en CV kun je mailen naar leukebaan@9292.nl We horen graag waarom jij en 9292 een hele goede match zijn.

Let op! Alle sollicitaties lopen via leukebaan@9292.nl en niet via andere kanalen zoals Whatsapp, Instagram of Messenger. 9292 zal tevens nooit ook om ID- en bankgegevens vragen tijdens het sollicitatieproces. Voor zowel een sollicitatie op een vacature als een open sollicitatie, geldt dat wij alleen inzendingen met zowel CV als motivatiebrief in behandeling zullen nemen.

Contact

Heb je vragen over werken bij 9292? Bel ons via 088-0760600 of stuur een e-mail naar leukebaan@9292.nl.

 

Over 9292

9292 is al ruim 30 jaar expert in reisinformatie. We staan voor betrouwbare en actuele reisinformatie voor de reizigers in heel Nederland en vlak over de grens. Onze bekendste diensten zijn de website, de apps en natuurlijk het telefonisch kanaal 0900-9292, ooit de basis van de dienstverlening. We verstrekken ongeveer 3 miljoen reisadviezen per dag. Ons platform is het meest gebruikte OV reisinformatie platform van Nederland. 

We zijn een klein bedrijf met ambitie voor innovatie. We vernieuwen en verbeteren onze diensten en processen voortdurend in lijn met de behoeften van de reizigers en de OV-bedrijven. Dat betekent focus op vooruitkijken, plannen en sturen. Verder houden we ons proactief bezig met de ontwikkelingen in de OV sector. We zijn daarmee hét platform binnen het openbaar vervoer. Kom jij dit platform verstevigen?

Een echte 9292-er is een gemotiveerde medewerker die zich verbonden voelt met de missie, visie, en doelen van onze organisatie. Een 9292-er neemt verantwoordelijkheid en initiatief, is klantgericht en werkt samen met collega's aan een optimaal resultaat.