Zakelijk

9292 Vertrekwijzer

OV-info van de halte om de hoek

In de hal op kantoor dezelfde OV-informatie als op de halte om de hoek, kan dat? Jazeker! Met de 9292 Vertrekwijzer laat je in één overzicht zien hoe laat de volgende bus, trein, tram, metro of veer bij de halte(n) in de buurt vertrekt. Daarbij voldoet de 9292 Vertrekwijzer ook aan de BREEAM eisen als "vervoersinformatiepunt". Lees er hieronder meer over.

Overzicht van vertrektijden

Laat je bezoeker na jullie overleg zien dat hij rustig aan kan doen of juist een sprintje moet trekken. Met de vertrektijden van het OV in de hal van jullie kantoor bied je een extra service aan de bezoeker. Ook voor het eigen personeel is dit een mooie service.

9292 Vertrekwijzer voorbeeld

Installeer zelf de 9292 Vertrekwijzer

Bestel je de 9292 Vertrekwijzer direct bij ons? Dan ga je zelf aan de slag om deze te installeren. Het samenstellen van de 9292 Vertrekwijzer is eenvoudig. Je kunt zelf aangeven van welke halte(n) of treinstation(s) je de vertrekinformatie wilt zien. We helpen je graag bij het selecteren van de juiste halte(n) als dat nodig is.

De 9292 Vertrekwijzer is een applicatie (XML) die aan te passen is naar een eigen huisstijl.

BREEAM Certificering

Wil je voldoen aan de eisen die door BREAAM worden gesteld? Met de 9292 Vertrekwijzer behaal je 1 punt door zo invulling te geven op het onderdeel 'vervoersinformatiepunt'. BREEAM-NL is een beoordelingsmethode om de duurzaamheidprestatie van gebouwen te bepalen.

9292 in samenwerking met narrowcasters

Het is natuurlijk ook mogelijk dat je meer wilt tonen via narrowcasting of het intranet. OV-informatie is er daar één van. 9292 werkt met 7 partijen samen die diverse narrowcasting oplossingen aanbieden. Schakel ze gerust in als je hierbij hulp nodig hebt!Heb je nog vragen?

Heb je vragen of wil je de 9292 Vertrekwijzer aanvragen? Bel met de Servicedesk op 088 - 0760620 of stuur een e-mail naar sales@9292.nl.