Student

Student

Één app voor al jouw reizen

Weet jij al hoe je gaat reizen als scholier of student?

We maken het voor je inzichtelijk van begin tot eind in de 9292 app. Vind de meest handige route en (openbaar) vervoer voor jouw bestemming. Ook al ga je met je eigen fiets of (huur)scooter. Nu ook met e-tickets. 

Download de 9292 app voor trein, bus, tram, metro en veerboot

Logo PlayStore Logo AppStore Logo Appgalary

Breek jij het snelheidsrecord?

Draai jij je nog even om voordat je ’s ochtends op pad moet? En pers je alles uit de beschikbare tijd met een sprint naar de bushalte? Of ben je meer het type voor zo min mogelijk stress en sta je 10 minuten voor tijd al bij de halte? Hoe jij je dag ook begint, de 9292 app past zich op jouw manier van reizen aan. Met persoonlijke instellingen stel jij precies in hoe hard je loopt (of rent), zo wordt het reisadvies ook jouw reis.

#watisjouwrecord?

Gratis reizen

Voor mbo-, hbo- en wo-studenten is er het Studentenreisproduct. Hiermee reis je gratis of met korting in het openbaar vervoer in heel Nederland.
Hartstikke luxe natuurlijk! Daar wil je het fijne van weten. Gelukkig weten wij wat van het OV. We hebben gemerkt dat er drie belangrijke vragen zijn:

  1. Heb ik recht op een studentenreisproduct? 
  2. Hoe vraag ik een studentenreisproduct aan? 
  3. Is mijn studentenreisproduct geldig? 

Jullie studentenhuis in de 9292 planner?

Heeft jullie studentenhuis een naam? En wil je zelf, je vrienden of nieuwe huisgenoot sneller laten plannen naar jullie studentenhuis? Geef hem eeuwige roem en laat ons weten hoe jullie huis heet. Wij zetten hem dan als bijzondere locatie in de veelgebruikte 9292 planner (app & web)!

Op rondreis door Nederland

Heb je hem ook? Het Studentenreisproduct? Ga er dan helemaal voor met een zeer voordelige rondreis door Nederland. Want wist jij dat je met het OV op hele bijzondere plekken komt, of door fantastische landschappen reist? Wij zeggen: laat Azië of Zuid Europa maar wachten! Omdat we veel van het OV weten (we herhalen het even…), weten we ook precies waar de hotspots zijn.  

Playlist Generator

Hoe werkt het?

Plan je reis in de 9292 app. Onderaan het reisadvies van jouw keuze zie je de knop ‘Playlist voor deze reis’. Hiermee kom je bij de Playlist Generator. Op deze pagina maken we een playlist aan op basis van de reistijd van jouw gekozen reisadvies. Je logt in op jouw Spotify account en we combineren de reistijd met je muzikale voorkeuren. Fijne muzikale reis!

Onderweg met muziek