Zakelijk

Reisadvies via je eigen website

Wijs je bezoeker de weg in het OV

Je kunt op verschillende manieren je bezoekers voorzien van de juiste OV-informatie. Of het nu een OV-advies naar je locatie of evenement is, wij hebben er een oplossing voor. Wij leggen je graag uit wat de mogelijkheden zijn met onze 9292 Button en 9292 Widget.

9292 Button (gratis)

Met de gratis 9292 Button laat je de bezoeker een reis plannen naar het adres of locatie die je van te voren hebt bepaald. De bezoeker hoeft alleen nog zijn eigen adres in te vullen om een reisadvies te krijgen. In de handleiding zie je hoe je de 9292 Button op je eigen site installeert.

Klik op de 9292 Button om te kijken hoe het werkt.

Plan mijn OV-reis

9292 Widget (gratis)

Met de gratis 9292 Widget maak je een eigen OV-reisplanner op je website zichtbaar. Er zijn 3 varianten mogelijk. Je kunt je eigen locatie invullen als vertreklocatie, aankomstlocatie of je laat vertrek en aankomstlocatie leeg. Het OV-reisadvies verschijnt vervolgens op de website van 9292. Dit advies is gebaseerd op de informatie van alle OV-bedrijven in Nederland. Probeer het eens uit in de 9292 Widget die hieronder staat. In de handleiding zie je hoe je de 9292 Widget op je eigen site installeert. De widget is ook verkrijgbaar in een engelstalige versie. 

Hieronder een voorbeeld met als aankomstbestemming Utrecht Centraal Station.

Plan mijn reis

Meer weten?

Neem contact op met de Servicedesk via telefoonnummer 088 - 0760620 of stuur een e-mail aan servicedesk@9292.nl.