Over 9292

Over 9292

Maak kennis met 9292

De missie van 9292 is om iedereen makkelijk en snel wegwijs te maken in het openbaar vervoer. Dit betekent dat we jou als reiziger de informatie willen geven die je nodig hebt om te reizen met het openbaar vervoer. Daarnaast willen we ook de OV-bedrijven, overheden en het bedrijfsleven ondersteunen bij het uitvoeren van hun taken binnen het openbaar vervoer.

OV Data

REISinformatiegroep verstrekt OV Data namens en in opdracht van de OV-bedrijven. Met OV Data is het voor developers en marktpartijen mogelijk om nieuwe informatiediensten en producten voor reizigers te ontwikkelen. We stimuleren die ontwikkeling zodat er in de toekomst meer mogelijkheden voor reizigers zijn om reisinformatie op te vragen

Reisinformatie

Of je nu thuis bent of onderweg. Reisinformatie moet er zijn op het moment dat je het nodig hebt. Daarom kun je via 9292 op verschillende manieren reisinformatie opvragen:

Dit is 9292

9292 is een samenwerkingsverband van alle OV-bedrijven in Nederland. We verstrekken namens hen OV-informatie. Dit doen we door reisadviezen via de website en 9292 apps te geven, maar ook door het verstrekken van Open Data.

In de media

Er gebeurt veel rond het openbaar vervoer. Regelmatig is er ook nieuws over 9292. Bekijk hier persberichten van 9292 en hoe je in contact komt met de afdeling communicatie. Wil je het online magazine ontvangen? Schrijf je dan in voor 9292reist.

Werken bij 9292

Zie jij jezelf als 9292'er? 9292 zoekt ambitieuze vakmensen die het beste uit zichzelf halen. Enthousiaste mensen die gemotiveerd zijn om alle mensen die betrokken zijn bij het openbaar vervoer te ontzorgen.

Disclaimer & Privacy

Als je benieuwd bent naar hoe we omgaan met persoonsgegevens kun je dit lezen in het privacy statement en de gebruiksvoorwaarden. Ook werken graag met je samen om onze klanten en onze systemen beter te kunnen beschermen. Lees er meer over in de Responsible Disclosure.