Over 9292

Website 9292 volledig vernieuwd

Utrecht, 29 mei 2017

Vanaf vandaag kunnen gebruikers van 9292 een volledig nieuwe, responsive, versie van de website gebruiken. Na de eerste lancering op de mobiele site m.9292.nl en intensieve tests met gebruikers is 9292.nl klaar voor het grote publiek.

In januari dit jaar ging de responsive website al live voor het opvragen van een reisadvies, zonder content en extra functies zoals Mijn 9292. Nadat in mei ook deze informatie en functionaliteiten beschikbaar kwamen heeft 9292 de nieuwe site een tijdlang op m.9292.nl getest. 9292.nl in het oude jasje bleef in de lucht om beschikbaarheid absoluut te garanderen.Vandaag is m.9292.nl overgezet op 9292.nl en kunnen reizigers de site op alle devices raadplegen.

Stefan Hulman, Algemeen Directeur van 9292, toont zich tevreden over de vernieuwde site.

"Alle functionaliteiten en content zijn nu responsive en dus te gebruiken op PC, tablet en smartphone. Bovendien hebben we verschillende verbeteringen aangebracht op de inhoud. Een voorbeeld is Mijn 9292 waar je nu gewoon ingelogd kunt blijven. We zijn erg blij met de reacties van gebruikers in de afgelopen periode. Met hun input hebben we nog beter kunnen inspelen op de wensen die er leven."

9292 verstrekt dagelijks zo'n 2,2 miljoen reisadviezen waarvan dik een half miljoen via de website. Hulman: "We verwachten met de nieuwe website een nieuwe groei in het gebruik. De site is via alle devices te raadplegen dus dat biedt meer mogelijkheden en is veel gebruikersvriendelijker. Voor ons erg belangrijk want we willen onze gebruikers immers de beste service bieden."