Over 9292

Guido van Woerkom nieuwe voorzitter raad van commissarissen 9292 | REISinformatiegroep B.V.

Utrecht, 18 januari 2021

Per 1 januari 2021 is Guido van Woerkom benoemd als voorzitter van de raad van commissarissen van 9292 | REISinformatiegroep B.V. Hij volgt daarmee Rob van Holten op die deze functie de afgelopen jaren vervulde.

Guido van Woerkom is een zeer ervaren en gedegen bestuurder. Als oud bestuurder van ANWB kent hij de wereld van mobiliteit met daarin de OV-branche en reisinformatie erg goed. Ook is hij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van online platformen.

“Reizigers hechten grote waarde aan betrouwbare en actuele reisinformatie. 9292 zorgt hier al jaren voor. Graag draag ik er aan bij om te komen tot een nog betere digitale dienstverlening” aldus Guido van Woerkom.

9292 | REISinformatiegroep B.V. is al meer dan 28 jaar expert in reisinformatie. 9292 staat voor betrouwbare en actuele reisinformatie voor de reizigers in heel Nederland en vlak over de grens. Met de uitgezette koers en missie, '9292 is er om iedereen snel en gemakkelijk hun weg te laten vinden van A naar B met alle vormen van mobiliteit gecombineerd met het OV', ziet 9292 de komst van Guido als waardevolle aanvulling.

De directie van 9292 | REISinformatiegroep B.V. is dan ook blij met zijn benoeming. Guido van Woerkom is met zijn brede kennis over mobiliteit een mooie toevoeging op de overige zittende leden van de raad van commissarissen. De vierkoppige raad van commissarissen van 9292 is wederom compleet en bestaat verder uit Maurice Unck, Hessel Dikkers en Manu Lageirse.