Over 9292

Contactpersonen als uitgangspunt voor de OV-reis

Handig voor onderweg

Sinds gisteren, 1 september 2015, kunnen gebruikers van de 9292 app voor iPhone en Android hun reis plannen van en naar hun contactpersonen. Deze optie maakt het nog makkelijker om een reis met het openbaar vervoer snel en eenvoudig te bepalen. Veel gebruikers hebben 9292 laten weten dat zij zo’n functionaliteit op prijs zouden stellen en nu gaat die wens in vervulling.

9292 is permanent op zoek naar innovaties die aansluiten bij de behoeftes van de reizigers. Tegelijkertijd waakt 9292 ervoor dat de eenvoud en het gebruiksgemak van de apps, die zeer gewaardeerd worden door de reizigers, blijven gehandhaafd. Deze nieuwe functionaliteit voldoet aan beide criteria. Stefan Hulman, Algemeen Directeur bij 9292: “De meeste reisadviezen, in totaal zo’n 1,8 miljoen per dag met een uitschieter naar 3 miljoen afgelopen maandag, worden via de apps opgevraagd. Dit dwingt ons om de apps eenvoudig te houden. We zijn blij dat we het plannen via contactpersonen hebben kunnen integreren zonder aan die eenvoud te sleutelen.”

9292 verwacht op korte termijn nog een update te doen voor de iPhone app. Deze kampt al enige tijd met een bug voor de iPhone 6+ en iOS 9 komt er binnenkort aan.