Nieuwsoverzicht

Sneeuw en gladheid zorgen voor vertraging van trein en bus

Sneeuw in Nederland: rijdt het openbaar vervoer nog?

Laatste update: woensdag 17 januari 2024 19:30

Afgelopen nacht is in Limburg veel sneeuw gevallen. Door deze hevige sneeuw rijden er vandaag (dnderdag 18 januari) minder bussen. Ook rijden er vandaag tot ongeveer 18:30 uur geen treinen tussen Roermond en Sittard. Kijk voor het laatste overzicht van vertragingen en verstoringen op de pagina Meldingen.

Op pad met de trein, bus, metro of tram? Check vlak voordat je vertrekt altijd onze reisplanner. Deze is kort voor vertrek het beste op de hoogte van eventuele wijzigingen of als er een rit uitvalt.

Check kort voor vertrek de 9292 reisplanner

Bij 9292 werken we nauw samen met de ov-bedrijven van Nederland. Ov-bedrijven geven (wijzigingen in) hun reisschema’s direct aan ons door. Rijdt er ergens in Nederland een trein, tram, metro of bus niet door slecht weer? Dan wordt dat automatisch aan ons doorgegeven. Daardoor kan de planner van 9292 direct een aangepast reisadvies geven.

Het is belangrijk om altijd je begin- en eindbestemming zo precies mogelijk in te vullen. Dan heeft de planner de meeste mogelijkheden om een alternatieve route te bedenken. De planner kan je dan bijvoorbeeld naar een andere halte sturen. Soms duurt je reis dan net wat langer dan je gewend bent, of moet je bijvoorbeeld wat verder lopen. We doen altijd ons best om de snelste route voor jou uit te stippelen.

Logo PlayStore Logo AppStore Logo AppGallery