Nieuws

Playlist Generator van Warner Music

Jouw muziek voor onderweg perfect afgestemd op jouw OV-reis

Laatste update: donderdag 28 januari 2021 13:30

Sinds ruim twee jaar werken 9292 en Warner Music Benelux samen om muziek naar OV-reizigers te brengen en OV-reizigers naar muziek. Vanaf de nieuwe update in de app vind je meer van deze samenwerking terug: de Playlist Generator. Je krijgt bij elk reisadvies de mogelijkheid aangeboden om een playlist aan te maken die precies de reisduur vult, helemaal naar jouw muzieksmaak. 

Hoe werkt de Playlist Generator ?

Plan je reis in de 9292 app. Onderaan het reisadvies van jouw keuze zie je de knop ‘Playlist voor deze reis’. Hiermee kom je bij de Playlist Generator. Op deze pagina maken we een playlist aan op basis van de reistijd van jouw gekozen reisadvies. Je logt in op jouw Spotify account en we combineren de reistijd met je muzikale voorkeuren.

Playlist in je bibliotheek

We plaatsen de gemaakte playlist in de bibliotheek van jouw Spotify account, zodat je hem makkelijk terugvindt en je tijdens je reis kunt genieten van jouw muziek. Plan je bijvoorbeeld een reis vanaf je huisadres in Amsterdam naar je werkadres in Alkmaar, dan zie je daar alleen de plaatsnamen bijstaan. De adresgegevens geven we uiteraard niet door, we gebruiken alleen de exacte reistijd. In dit voorbeeld vind je hem terug met de titel ‘Onderweg – van Amsterdam naar Alkmaar’.

Hoe werkt de Playlist Generator? (YouTube)  

Samenwerking met Warner Music Benelux

Deze Playlist Generator is een samenwerking van 9292 met Warner Music Benelux. Deze samenwerking was al gestart met de ‘Onderweg’ afspeellijsten in Spotify en muziekaanbevelingen in de 9292 app. Hierna volgden andere leuke acties rondom de promotie van nieuwe artiestenalbums, waaronder het album van Ed Sheeran. Op dit moment werkt de Playlist Generator alleen nog via Spotify, deze zal uitgebreid worden naar meerdere muziekdiensten (zoals Deezer en YouTube Music).

Beeld: Warner Music Benelux

9292 reist met je mee

 

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over het OV via Facebook en Instagram. Je kunt een vraag stellen via Twitter, FB Messenger of bellen met 0900-9292 (€0,90 /min. max. €18)