Nieuwsoverzicht

9292 Testpanel: test onze nieuwe website en apps

Denk mee met innovaties van 9292

Laatste update: zondag 28 januari 2024 10:30

De komende maanden gaan we een nieuwe 9292 website bouwen en veel nieuwe diensten toevoegen aan de 9292 app. Op een aantal momenten hebben we meningen en feedback nodig om te zorgen dat de vernieuwingen goed te gebruiken zijn.

We zijn op zoek naar panelleden die ons willen helpen. Meestal sturen we korte online vragenlijsten maar een enkele keer kan dat ook een uitnodiging zijn voor een bijeenkomst in Utrecht (kantoor 9292). Je geeft zelf je voorkeur aan bij het opgeven voor het testpanel.

Test je met ons mee?

Meld je aan voor het 9292 Testpanel

Wie zoeken we? Wat kun je verwachten van 9292?

  • We zoeken mensen die onze 9292 website en/of 9292 apps gebruiken
  • We zoeken mensen die wel eens met het openbaar vervoer reizen
  • Alle leeftijden zijn welkom vanaf 16 jaar en ouder
  • Ook mensen die 9292.nl en/of 9292 apps nog niet gebruiken zijn van harte welkom 
  • We zoeken mensen die via e-mail bereikbaar zijn en af en toe online vragenlijst willen invullen binnen een paar dagen na ontvangst van de vragenlijst vanuit 9292
  • De mensen die het leuk vinden (en dit bij aanmelden voor het testpanel aangeven), kunnen incidenteel ook een uitnodiging ontvangen voor onderzoek op de locatie van het 9292 hoofdkantoor in Utrecht. Uiteraard kun je ook in het panel plaats nemen als je alleen online vragenlijsten wilt invullen. 
Wat valt er te testen?
  • 9292 bouwt een nieuwe website en die willen we de komende maanden laten testen. De website die nu door miljoenen mensen te gebruiken is, gaat flink veranderen en dat willen we samen met gebruikers oppakken.
  • Ook de 9292 apps zullen de komende maanden uitgebreid worden met nieuwe functies en mogelijkheden. Ook dat willen we graag samen met de bestaande en nieuwe gebruikers oppakken. 
Geef je op voor het 9292 Testpanel

Geef je op voor het 9292 Testpanel 

Om gericht feedback op te kunnen halen en te voorkomen dat we je elke keer opnieuw benaderen, verzoeken we je een aantal vragen te beantwoorden. Deze gegevens worden uitsluitend gebruikt om te bepalen welke vragen we je gaan voorleggen.

Aan het eind van de vragenlijst vragen we je akkoord te geven op het opslaan van de ingevulde gegevens. Gegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet gedeeld. Wil je weten hoe wij met je gegevens omgaan? Lees hier onze disclaimer en privacy statement

Meld je aan voor het 9292 Testpanel

Je kunt je op elk moment weer afmelden door een mailtje te sturen naar 9292 Testpanel.