Over 9292

Business Owner Reizigers

Business Owner Reizigers (32-40 uur)

Heb je een passie voor mobiliteit en ligt jouw hart bij het goed begrijpen van een reiziger? Ben je benieuwd wat reizigers beweegt en gaat jouw hart sneller kloppen van onderzoek en productverbetering? Dan hebben we een leuke baan voor je alsBusiness Owner ReizigersExtra tof: miljoenen mensen maken maandelijks gebruik van jouw ideeën! 

Over 9292

9292 is het meest populaire ov-reisplatform van Nederland. Iedere maand bezoeken miljoenen reizigers onze 9292 website en 9292 app. We hebben een platte organisatiestructuur, waarbij de teams veelal zelfsturend zijn en verantwoordelijkheid dragen. Initiatief nemen, samenwerken en zelfstandigheid zijn dus erg belangrijk.

9292 is een bedrijf dat volop innoveert en continue nieuwe producten en diensten ontwikkelt. Dit doen we samen met onze partners (waaronder de ov-bedrijven) voor de reiziger. Want de reiziger staat bij ons op 1.

Wat ga je doen?

Als Business Owner Reizigers vertegenwoordig je de reizigersbehoefte binnen 9292. Je kent deze behoeften door klantcontact, een testpanel, marktonderzoek en analyses van het gebruik van de producten en diensten door de reiziger. Samen met de reiziger test je de producten en diensten die ontwikkeld worden voor de reiziger. Je organiseert hiervoor sessies met reizigers en haalt de feedback van de reizigers vanuit diverse kanalen actief op.

De door jou opgehaalde informatie is belangrijk voor de koers van de 9292 app en 9292 website. Je doet aanbevelingen om de producten te verbeteren en de kwaliteit te waarborgen middels technologische ontwikkelingen. Hierin werk je veel samen met de product owners, die de development teams aansturen, en met het MarCom team, om de content te verbeteren.

Met deze kennis ontwikkel je samen met het team nieuwe proposities. Ook bepaal je de vereisten voor nieuwe functionaliteiten voor de website en app voor de korte termijn en de wensen voor de langere termijn.

Samen met het MarCom team stimuleer je en activeer je het gebruik en de waardering van nieuwe en bestaande producten en/of features. Je werkt ook nauw samen met Sales& Businessmanagers om de tevredenheid van de reizigers en onze partners te kunnen borgen.

Zijn er grote calamiteiten of verstoringen? Dan werk je mee in het calamiteitenteam om de reiziger tijdig te helpen aan de juiste informatie via de verschillende kanalen.

Je komt te werken in het team Domein Reizigers. In dit team heeft ieder z’n eigen expertise, maar komen jullie samen om de wensen en behoeften van reizigers te vervullen en het gebruik van onze producten en diensten te stimuleren. De Manager Marketing & Reizigersservice geeft leiding aan Domein Reizigers.

Wat vragen wij?

 • Minimaal HBO-opleiding/ werk- en denkniveau
 • Minimaal 5 jaar werkervaring
 • Uitstekende mondeling en schriftelijke vaardigheid
 • Affiniteit met het openbaar vervoer en technologische ontwikkelingen is een pré
 • Je kan zowel in teamverband als zelfstandig werken

Wat wij jou bieden:

 • Een marktconform salaris, afhankelijk van kennis en ervaring;
 • Een tijdelijk contract met uitzicht op een vast dienstverband bij goed functioneren;
 • Een werkomgeving waarin je alle gelegenheid krijgt om je verantwoordelijkheid verder te ontplooien en je leercurve te versnellen;
 • Een prettige en informele werksfeer. Je maakt onderdeel uit van een aanstekelijke, dynamische werkomgeving waarin we mooie teamprestaties met elkaar realiseren en ook met elkaar vieren;
 • 27 vakantiedagen op basis van 40 uur, en de mogelijkheid om vakantiedagen bij te kopen;
 • Veel flexibiliteit, waarbij deels thuiswerken tot de mogelijkheden behoort; 
 • Thuiswerkvergoeding voor maximaal 2/3e van de werktijd;  
 • Laptop en telefoon van de zaak;
 • Mogelijkheid tot het volgen van opleidingen; 
 • NS-Business Card voor woon-werkverkeer;
 • Mogelijkheid tot het leasen van een (elektrische) fiets;
 • Goede pensioenregeling; werkgever betaalt 2/3e van de af te dragen pensioenpremie;  
 • Een leuke werkplek in een modern kantoor op loopafstand van Utrecht Centraal/ Utrecht Vaartsche Rijn.   

Interesse?

Ben jij de collega die deze nieuwe uitdaging met beide handen wil aangrijpen? Past deze functie perfect bij jou en denk je dat je je thuis zult voelen bij 9292? Solliciteer dan snel door je cv en je motivatie te sturen naar leukebaan@9292.nl!

De sollicitatieprocedure

We starten met een kennismakingsgesprek met twee collega’s van de afdeling. Wanneer we van beide kanten enthousiast zijn, dan volgt er een tweede gesprek. Dit keer met je toekomstige manager en een ander directielid. Na deze stap in de sollicitatieprocedure verzorgen we de arbeidsvoorwaardelijke afwikkeling en kunnen we je welkom heten als onze nieuwe collega!

Heb je nog vragen? 

Voor aanvullende informatie over het sollicitatieproces en/of algemene vragen kun je contact opnemen via leukebaan@9292.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.