Nieuws

Kortingsactie Ervaar het OV in September

Kids gratis in regio Gelderland, Overijssel en Flevoland

Laatste update: donderdag 13 september 2018 16:03

Lekker even ontspannen samen met de kids? Echt tijd voor elkaar. Dat heb je als je voor de bus of trein kiest in plaats van de auto. Een dagje met het OV is vaak een hele beleving voor kinderen. De hele maand september reizen kinderen gratis in de bussen en regionale treinen in Gelderland, Overijssel en Flevoland (behalve Almere en Lelystad). 

Bestel je gratis e-ticket

Via www.ervaarhetov.nl of de Ervaar het OV-app kun je het gratis e-ticket bestellen. Zo kunnen ouders en grootouders gemakkelijk met de kids in het OV stappen. Het e-ticket is geldig op werkdagen na 9 uur en in het weekend de hele dag en is de hele maand onbeperkt te bestellen. Op hun website zijn ook leuke tips te vinden voor reizen met kinderen in het OV. Per betalende passagier van 18 jaar of ouder mogen er maximaal drie kinderen tot en met 11 jaar gratis mee.

Ervaar het OV

Ervaar het OV biedt regelmatig kortingsacties voor het openbaar vervoer. De provincies Gelderland, Overijssel en Flevoland en vervoerders Arriva, Blauwnet, Breng, Connexxion, OV Regio IJsselmond, Syntus Gelderland, Syntus Overijssel en Twents hebben de handen ineengeslagen om voordelige acties en OV-abonnementen aan te bieden. Zo kunnen je het OV op een laagdrempelige manier ervaren en voordelig met de bus en trein reizen.

9292 reist met je mee

 

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over het OV via Facebook en Instagram. Je kunt een vraag stellen via Twitter, FB Messenger of bellen met 0900-9292 (€0,90 p/m max. €18)