Nieuwsoverzicht

Werkzaamheden Leeuwarden

Van 17 juni tot en met 9 juli werkt ProRail aan het spoor rondom Leeuwarden

Laatste update: woensdag 12 juni 2024 12:30

ProRail werkt drie weken langaan het spoor rondom Leeuwarden. Daardoor kan het zijn dat je een kwartier tot uur extra onderweg bent. Lees hieronder wat het effect van de werkzaamheden op de verschillende trajecten is. 

Wil je weten wat deze werkzaamheden voor jouw reis betekenen? Zoek jouw reisadvies op in onze OV-reisplanner op 9292.nl en in de 9292 app. Check je reis altijd ook op de dag dat je met het OV reist. Dan kom je niet voor verrassingen te staan.

Zwolle - Leeuwarden

Reis je tussen Leeuwarden en Zwolle? De trein rijdt dan niet tussen Leeuwarden station en station Akkrum. NS zet bussen in om naar Akkrum, Grou-Jirnsum of Leeuwarden Station te reizen.

Deze werkzaamheden vinden plaats van maandag 17 juni tot en met dinsdag 9 juli.

Groningen - Leeuwarden

Reis je tussen Leeuwarden en Groningen? De trein rijdt dan niet tussen station Hurdegaryp en Leeuwarden Station. Arriva zet bussen in om naar Hurdegaryp, Leeuwarden Camminghaburen of Leeuwarden Station te reizen.

Deze werkzaamheden vinden plaats;

  • van maandag 17 tot en met donderdag 20 juni;
  • op dinsdag 9 juli.

Harlingen Haven en/of Stavoren – Leeuwarden

Tussen Harlingen Haven en Leeuwarden Station rijden helemaal geen treinen. Tussen Stavoren en Leeuwarden Station ook niet. Arriva zet bussen in om naar alle tussenliggende stations te reizen.

Deze werkzaamheden vinden plaats van maandag 17 tot en met dinsdag 9 juli.

Wil je met de fiets naar de boot in Harlingen Haven? Dat kan. Arriva zet speciale bussen in met aanhangers waar fietsen in worden vervoerd. Deze bussen sluiten aan op de vertrektijden van de boot.