Nieuws

Riveer in 9292 Reisplanner

In 3 provincies en 11 plaatsen snel naar de overkant

Laatste update: maandag 9 juli 2018 10:30

Sinds enige tijd zijn meerdere trajecten van de veerdienst Riveer opgenomen in de 9292 Reisplanner. Riveer vaart naar 11 plaatsen als veerdienst in 3 verschillende provincies. Het vaargebied koppelt al deze bestemmingen aan elkaar. In het gebied vind je vestingsteden, forten en een bijzonder slot. Maar ook je reis naar school, werk of familie is natuurlijk te maken. Het plannen van deze reis is nu nog makkelijker via 9292. 

Waar vaart Riveer

Rivieren zijn vaak grenzen tussen landen, provincies en gemeentes. Zo vaart Riveer in 3 provincies en 11 verschillende plaatsen. Maar de veren van Riveer zorgen er juist voor dat “de overkant” dichtbij is. En dat is niet alleen handig, dat is vooral ook heel leuk. Bijna iedereen geniet van een tochtje met de veerboot. Het is moment van pauze terwijl je je laat overvaren.

Trajecten Riveer in 9292

De onderstaande trajecten zijn opgenomen in onze planner:

  • Autoveer Herwijnen - Brakel
  • Autoveer Aalst - Veen
  • Voet/fietsveer Gorinchem - Werkendam - Boven Hardinxveld
  • Voet/fietsveer Woudrichem - Slot Loevestein (Poederoijen) - Fort Vuren (Vuren)
  • Voet/fietsverveer Gorinchem - Woudrichem
  • Voet/fietsveer Gorinchem - Sleeuwijk

Tickets

Losse tickets

De OV-chipkaart is niet geldig op de veerdiensten van Riveer. De handigste manier om tickets te kopen is met de gratis Riveer app. Daarnaast zijn tickets ook te koop op de website van Riveer of eventueel aan boord. 

Meerrittenkaart en jaarabonnementen

Maak je vaker gebruik van Riveer of vaar je met een groepje over, dan is een meerrittenkaart waarschijnlijk de voordeligste optie. Maar ook een abonnement hoort tot de mogelijkheden. Op de website van Riveer lees je er meer over.

Dagkaarten

Wil je gewoon een dagje weg in het rivierenlandschap? Kijk dan naar een dagticket en de mogelijkheden die het vaargebied van Riveer geeft. De Hollandsche Waterlinie, verschillende forten, Slot Loevestein en het Nationaal Park de Biesbosch zijn een aantal toeristische trekpleisters die je kunt bereiken. 

 Fiets gratis mee

Op de voet/fietsveren van Riveer mag je fiets gratis mee.

Beeld: Riveer

9292 reist met je mee

 

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over het OV via Facebook en Instagram. Je kunt een vraag stellen via Twitter, FB Messenger of bellen met 0900-9292 (€0,90 p/m max. €18)