Nieuws

Extra reistijd Zwolle door werk aan het spoor

Grote werkzaamheden rond Zwolle 30 juni t/m 15 juli

Laatste update: maandag 11 juni 2018 09:00

Het Nederlandse spoor is een van de drukste in Europa, en het aantal treinen stijgt alleen maar. ProRail zorgt voor een veilig en duurzaam spoor dat ook voldoet aan de vraag van de toekomst. Daarom werkt ProRail continu aan het spoor, wissels en stations, zodat vervoerders, reizigers en omwonenden kunnen blijven rekenen op spoor dat betrouwbaar, veilig en comfortabel is.

Werkzaamheden

Onderhoud en verbetering van het spoor en stations kan op bepaalde momenten leiden tot hinder voor het treinverkeer. In onderstaande overzicht staan de locaties en trajecten, waar ProRail de komende periode werkzaamheden uitvoert en extra reistijd kan ontstaan: 

Van, naar en via Zwolle

Datum: zaterdag 30 juni t/m 15 juli 2018

Gevolgen:

  • Er rijden geen treinen van, naar en via Zwolle.

Advies:

  • Maak gebruik van het vervangend busvervoer 
  • Er rijden bussen in plaats van treinen van/naar Zwolle in alle richtingen van/tot Meppel, Ommen, Raalte, Olst, 't Harde, Kampen Zuid en Kampen voor doorgaande reizigers rijden er rechtstreekse bussen tussen Meppel en 't Harde en tussen Meppel en Kampen Zuid

Extra reistijd: 15 tot 45 minuten

Reisinformatie

Goed voorbereid op reis? Raadpleeg dan vlak voor vertrek de reisplanner van 9292 voor de meest actuele reisinformatie. Fijne reis!

Beeld: ProRail - Jos van Zetten

9292 reist met je mee

 

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over het OV via Facebook en Instagram. Je kunt een vraag stellen via TwitterFB Messenger of bellen met 0900-9292 (€0,90 p/m max. €18)