Wil je een reisadvies op maat? Neem contact met ons op: 0900 - 9292 (€0,90 p/m max. €18,-)

Nieuws

Donderdag 14 juni regionale staking OV

Minder OV in Zaanstreek, Waterland & Almere

Laatste update: woensdag 13 juni 2018 00:30

Het streekvervoer van Connexxion - regio Zaanstreek, EBS - Waterland en Keolis/Allgo in Almere staakt op donderdag 14 juni, als onderdeel van de estafettestakingen van de FNV. 

Reisadvies

De standaard dienstregeling van Connexxion, EBS en Keolis/Allgo zit voor donderdag 14 juni 2018 wel in de reisplanner. Bij een reisadvies voor donderdag 14 juni in de betreffende regio's met deze vervoerders kun je er vanuit gaan dat deze dan mogelijk niet of op een andere tijd rijdt. Kijk hieronder voor de situatie per vervoerder.

Overzicht

Wij houden de informatie over de stakingen en de gevolgen daarvan zo goed mogelijk bij op een speciale pagina. Zodra er meer informatie beschikbaar is zullen wij dit direct tonen op deze pagina en delen via onze Social media kanalen Twitter en Facebook.

Informatie staking donderdag 14 juni

Connexxion

Bij Connexxion wordt er gestaakt op donderdag 14 juni in de Zaanstreek.

Als gevolg van deze estafettestaking zullen er dan niet of nauwelijks bussen rijden van Connexxion in, van en naar de Zaanstreek. Houd hiermee rekening en zoek naar alternatieven om je reis toch te kunnen maken.

Mogelijk zal een (beperkt) aantal chauffeurs zich melden als werkwillig. In dat geval probeert Connexxion een aantal buslijnen te laten rijden. Dit zullen echter aanmerkelijk minder buslijnen zijn dan je gewend bent. Hierover valt geen voorspelling te doen. Indien er bussen rijden, is het verstandig om op aanzienlijk langere wachttijden te rekenen. Buslijnen die mogelijk wel (zeer beperkt) rijden indien er buschauffeurs beschikbaar zijn: 59, 64, 65, 69, 391, 392 en 395.

 

EBS

De staking bij EBS is van donderdag 14 juni eindigt op 15 juni om 04.30 uur. Let op: dit is dus inclusief de nachtdiensten van donderdag- op vrijdagnacht. Hou er dus rekening mee dat jouw bus dan helemaal niet rijdt.

 

Keolis/Allgo

Donderdag 14 juni zal er ook gestaakt worden in Almere. Hou er rekening mee dat er dan minder bussen rijden. 

9292 reist met je mee

 

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over het OV via Facebook en Instagram. Je kunt een vraag stellen via Twitter, FB Messenger of bellen met 0900-9292 (€0,90 p/m max. €18)