Nieuws

9292 Veiling

Een donatie aan de Stichting VoorleesExpress

Laatste update: dinsdag 19 februari 2019 13:21

De 9292 Veiling is een jarenlange traditie bij 9292. We verzamelen een jaar lang de relatiegeschenken die wij binnenkrijgen en deze veilen we vervolgens onder het personeel tijdens de Nieuwsjaarsborrel. Medewerkers mogen allemaal een goed doel aandragen en er wordt vervolgens gestemd om te bepalen welk goed doel de donatie in ontvangst mag nemen.

 

Dit jaar vond de veiling plaats op 10 januari. In de ochtend werd er gestemd op de goede doelen. Stichting VoorleesExpress, aangedragen door collega Tania Rademaker, werd met een kleine meerderheid verkozen. Anne Heinsbroek, directeur van Stichting VoorleesExpress, kwam langs bij 9292 om de cheque van €3.113,- in ontvangst te nemen.

Over de stichting

Stichting VoorleesExpress helpt gezinnen met kinderen die een taalachterstand hebben door langs te gaan bij de gezinnen en voor te lezen. Hiermee stimuleren ze taal bij kinderen en de ouders en begeleiden ze hen om boeken en taal een blijvende plek in het gezin te geven, zodat kinderen zonder taalachterstand de basisschool verlaten.

Wil jij de stichting graag helpen en ook vrijwilliger worden? Meld je dan hier aan

9292 reist met je mee

 

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over het OV via Facebook en Instagram. Je kunt een vraag stellen via TwitterFB Messenger of bellen met 0900-9292 (€0,90 p/m max. €18)